::Snow Pink::
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Hye peeps :) welcome to my blog..


Bigfoots!



Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: alyaa-husna.blogspot.com alyaa
Others:   


kisah cinta antara dye dn aq

assalamualaikum... hmm mood mmg sedih gile bpk... akim aq susah nk lupakan kau.. setiap kali aq dgr lagu tntg cinta or wtv mesti aq menangis aq x blea lupakan kau.... 2 hari beb nanges x henti... mmg bodoh nanges sbb lelaki.. tapi aq x blea.. hanya kau yg aq cinta.. but ni yg kau bls kat aq... kau unfriend aq.. nseb x block.. but why???kenape harus unfriend.. tidak semestinye putus cinta x boleyh kwn kan??? aq rase aq x de buat slh kat kau... kenape kau putuskan aq... haritu aq tnye kau... kau ckp sbb terpkse.. sbb pmpuan yg kau tergila2 kn 2..oh myy plis... eh aq pown ade crush lha... ade aq minx putus ngan kau??? xde kan ... aq x buat kau sket ati,, kau buat aq mcm haiwan kau.. kalau gembira kau lupakan kalau sedih baru sebok nk cari... pelik doe aq ngan kau.hmm :face41:

Hanya Aku Cinta Kau Seorang ♥

assalamualaikum.. one more story about akim..hmm akim,akim,akim..kau still x caye yg aq syg kau sgd2??? kau nk bukti ..??? nh kau tgk sendiri


see??? kau tgk kwn aq nk culik kau pown aq halang.. akim kau harus tau yg aq syg kau sgd2... you just see it aq akan dpt kau balek.. you get it??? bgoz... :face21:



love story

assalamualaikum . kembali lagi bersama alyaa.. haha k merepek suda... k ingtlagi x entry psl putus cinta tu??? k ni smbungn nye.. dye ckp suruh aq lupakan dye kan... tapi pagi tadi aq dpt message dari dye kat FACEBOOK... dye ckp 'aq akan kembali untukmu mama..papa syg mama :67:.. x percaye??? meyh kau tgk sendiri..

dh percaye??hmm part tu pling aq x phm.. sdgkan dye suruh aq lupakan dye... why???? aq x phm. someone terangkan... now no more MUHAMMAD ZULHAIRY AKIM IN HEART... *sebenarnye ade* seriously aq x bleh lupa kan dye.. but why??? kenpe aq x blea lupakn dye???? aq mengaku aq still syg dye... hanya aq cinta kau seorang anje..ayg sentiase ingt dkt anje :face59:

putus cinta

assalamualaikum, hmm api dhati dh membara k... aq x snggup lagi... kenape x nk cukup sebulan... kau kapel ngan aq bru 19 hari 18 jam... bgoznye kau krne hnye sorang pmpuan snggup tinggalkan gf.. bapak ahh,,, mmg mkn penyepak aq lha kan ..haishh... dh kali ke 5 putus..dn inilah yg pling teruk...

dye boleyh ckp budak tu baru nk kapel ngan dye... eh mmg bangang lha kan???? sabo je lha weii..... kalau ade budak minx kapel sekalipun aq mmg x kn terima kalau aq tgh kapel ngan kau.... klau kau bce blog ni kan?? aq nk kau tau tyme aq tulis ini blog air mata aq x berhnti kluar ... aq tau aq x sechantek dye x sebaik dye.. tapi kenape kau harus meninggalkan aq secare tibe2??? and aq pown nk kau tau yg aq syg and cintakn kau sgd2 :face59:.



Dinie

assalamualaikum ... alahai tajuk ni buat aq menangis.. DINIE asl kau kene pindah? dh lame kowt x jumpe kau.. last jumpe kau bile haa? rasenye last tuisyen kan? hmm k rindu kau sgd2.. nk je aq jumpe kau sekarang..

haa ni lha dinie..
peminat setia bola..
ahaha aq tau dye comell.. aku ada kwn comell kau ade??? haha k mls nk tulis pnjg2